woensdag 14 september 2011


Ga jij mee in oktober?    In oktober willen we opnieuw naar Roemenië met een team. Dan kunnen we het huis van Szusza, waar we vorig jaar hard aan hebben gewerkt, helemaal afmaken. Szusza en haar kinderen wonen er al weer negen maanden in maar aan de buitenkant is het nog niet helemaal af. In Roemenië worden voor het isoleren aan de buitenmuren van het huis piepschuim platen aangebracht die vervolgens gestukt worden. (ingesmeerd met een soort cement) Dat laatste is nog niet gebeurd dus dat willen wij dit samen met mensen van de eigen bevolking af gaan maken.

Daarnaast heeft de Manakerk van de gemeente Sighisoara een stuk grond toegewezen gekregen waar men voor de wijk een gemeenschapshuis mag gaan bouwen. David gaat dit uitvoeren en wij zullen daar nadat Szusza ’s huis klaar is verder aan meehelpen.
Buiten de werktijden om (van 9 tot 5 uur) zullen we verder veel van de omgeving gaan zien.
De periode dat we van huis zijn is van 16 t/m 22 oktober. De prijs all- in is naar draagkracht maar  wel minimaal € 250,-
Wat je er voor terug krijgt naast een enorme ervaring is de vliegreis heen en terug vanuit Dortmund, het pension en alle maaltijden + bijdrage in het project (aanschaf materiaal om te kunnen bouwen)
De reis gaat enkel door bij minimale deelname van 6 personen.
De prijs kan stijgen wanneer de tickets voor het vliegen ook zijn gestegen. We vliegen met Wizzair

Meld je aan op info@stichtingnetwerkroemenie.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten