vrijdag 24 februari 2012

Nog geen twaalf uur meer.

Voordat het weer half negen is zijn wij al een half uur onderweg naar Roemenië. Komen daar via Dortmund- vliegen met WizzAir rond 17 uur aan in Targu Mures. V vandaar worden we opgehaald door Veritas en gaan we naar Sighisoara naar ons pension. Zondag om 1/2 11 kerk en vervolgens bezoeken we diverse families die door Veritas worden ondersteund. Op maandag zijn we de hele dag bij Veritas om een heel goed beeld te krijgen van wat we komende zomer kunnen gaan doen. En dan dinsdagochtend. Al weer op tijd gaan we terug naar Targu Mures om terug te vliegen naar Dortmund. Hopelijk met een onwijs goed beeld over wat er komende zomer allemaal te wachten staat. 


En wij. wie zijn dat? "We"zijn met z'n zevenen. Dick en Sifra uit Hippolytushoef en vijf vertegenwoordigers van de tieners uit Wapenveld die komende zomer een gemengd tienerkamp en een werkproject zullen hebben. Ook zin in een onwijs leerzaam kamp waar je jezelf dienstbaar kunt maken? In augustus is daar nog ruimte voor. Voor meer info, mail naar info@stichtingnetwerkroemenie.nl 


Overigens ga ik deze dagen ook gesprekken voeren en zelf kijken naar de situatie van vele mensen rondom de zeer strenge winter waar men in terecht is gekomen. Dankzij héél veel respons is het voor ons mogelijk een zegen te kunnen zijn voor velen die in nood zijn gekomen door tekort stookhout, tekort eten en daardoor misschien ook wel tekort geld.@ doorgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten