zaterdag 18 februari 2012

Start inzameling voor winterhulp


Help mee zodat wij kunnen helpen.    Als stichting hebben we deze week € 500,- overgemaakt naar de mana- kerk waarmee men extra voedsel en brandhout kan kopen voor de noodlijdende kerkleden. De mana- kerk is een kerk waar veel zigeuners komen en waar men deze hulp erg goed kan gebruiken. Alleen, de prijzen voor voedsel en brandhout zijn juist door het slechte weer behoorlijk gestegen. De supermarkten raken steeds leger omdat bevoorrading over de weg heel erg slecht gaat op dit moment. Daarentegen doen de lokale markten het bijzonder goed.
Bijna geen verkeer mogelijk
Er wordt naar beneden gegraven naar de voordeur


Over precies een week zal ik in Roemenië aankomen. De voorspellingen zijn dat het dan nog steeds doorwintert.  Het zou geweldig zijn wanneer wij ter plaatse kunnen helpen. Dat zal niet gaan met het inzamelen van goederen. Het duurt te lang voor die ter plaatse zijn en veel is ook ter plaatse verkrijgbaar. Wij zouden het geweldig vinden wanneer we volgende week zouden kunnen beschikken over een ruim budget. In Sighisoara werken we samen met betrouwbare instanties en het zou fijn zijn wanneer we in Roemenië volgende week financieel kunnen helpen om ter plaatse de hulp verleners te ondersteunen, daar waar steun nodig is.
Helpt U ons deze hulp te kunnen bieden?
Doneer op ons bankrekeningnummer 1221.23.182 t.n.v. Stichting Netwerk Roemenië o.v.v. “winterhulp 2012”.

Wanneer wij geld overhouden zullen we dat aan André Muit en Jacobs Well noodhulp Roemenië doneren, zodat zij ook in hun gebied een extra financiële injectie krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten